Entries

Какво си мислим като излезнем от руднико




вторник, 28 август 2012 г.

Преди малко излезнах от руднико. Дробовете и ноздрите ми са пълни с прах от въглища. Имам нужда от 50 грама ракия. Може и без лимонада. Или студена бира...Че отнесем малко пари дома на жената.. да имат за леб и да купи картофи за манджа некаква.. Тоя педерас Бойко Тиквата се оказа същия като Костов и Станишев ... Деба техната майка излъскана... Уж мъжкар ви се струваше та за нега гласувах, а то същио боклук... Като Царо и Костов Циганино ... требе да дойдат да покопат.. техната майка мръсна деба аз..

И тоя педал Слави, ако го видим некъде, че го изсушим от бой с винкело... копелето само вицаве за Перник разправя... Педерас дълъг и на табе ще ти се тори тесен Перник само ми ела... А по тоя Иваниандерй не го знам кой е ама комшията каза ,че и он вицове за миньори разправял... Тоя не е виждал миньор на живо ... Че го утепам!

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Copyright © 2012 • Vinkelo • Всички права са запазени. Всеки има право да разпространява, копира и модифицира съдържанието, но е нужно да остави линк към статията, темата, или снимката които използва.