Entries

За трезвениците




петък, 31 август 2012 г.
за алкохола, мъдри мисли
Достоевски

Човека си го е казал - точка по въпроса. Трезвеността е порок, а всеки който се опитва да докаже противното е "гад", или "безочлив продажник" . Освен това:

Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!"

За да имате точна представа за света къркайте. Не се правете на вегетарианци, зелени, или трезвеници. Пийте корава ракия и не се притеснявайте. Никога няма да умрете като гей, или от гъбички ... Се едно слушам комшията... не е ли гений Достоевски?! Значи и комшията ми е гений, а забравих...

   За да не кажете, че Достоевски е пияница и комунист - руснак алкохолик - там, каквито оправдания си намирате, да ви е друг виновен, че ви турим и цитат от друг гоУем мозък:

"Реалността е илюзия, породена от липсата на алкохол" 

Тоя пък е от капитаУстите, Гадните америханци дето си бият негрите и хвърлят напалм и диоксин върху "жълтите маймунки" (цитирам по памет не подтиквам към расова омраза).. За него че ви каем друг път..

П.П Тебеше една категория култура да му турим на тоя сайт...

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Copyright © 2012 • Vinkelo • Всички права са запазени. Всеки има право да разпространява, копира и модифицира съдържанието, но е нужно да остави линк към статията, темата, или снимката които използва.